arrow_drop_up arrow_drop_down

Hé, Mijn naam is Tino en dit is mijn iRecruit verhaal.

Kijkend naar mijn CV zullen recruiters vooral aanhaken op mijn ervaring in sales. Dit is het vak dat ik al sinds jaar en dag doe en middels verschillende functies invulling aan heb gegeven. Steeds met als doel het vak sales naar een hoger plan brengen.

Bij iRecruit verbind ik mijn ervaringen uit het verkoopvak met het binden van nieuwe klanten die kiezen voor kwaliteit en het waarderen wanneer een bedrijf volledig commitment geeft aan de invulling van de ‘recruitmentwensen’. Als wij elkaar spreken ben ik vooral geïnteresseerd in jouw verhaal om vervolgens samen te bekijken op welke manier iRecruit je kan helpen met het invullen van de uitdagingen die er op je bord liggen.


Een aantal jaar geleden heb ik samen met mijn vrouw Angela ervoor gekozen om een vrijer en locatieonafhankelijk leven te volgen. De meeste spullen hebben we verkocht, ons huis verhuurd en met slechts twee laptops, rolkoffers en daypacks de wereld ingetrokken. Na in eerste instantie de aandacht te hebben gehad voor het verkopen van een online training over hoe je ook een locatieonafhankelijk leven kan leiden, zijn we door ons succes op social media in een compleet nieuwe wereld gestapt, inmiddels algemeen bekend als influencer marketing.


Vanuit dit reizende leven is ons merk ontstaan, Dutch Nomad Couple. Met de kennis, ervaring en de talenten van Angela en mijzelf, bedenken van creatieve concepten gecombineerd met projectmatig werken, helpen we andere bedrijven met het versterken en laten groeien van hun digitale merk om zodoende nieuwe klanten te binden.

De moderne technologie maakt het eenvoudig om locatieonafhankelijk werkzaam te zijn en zelfs het vak sales is daardoor ’remote’ in te vullen, wat ik dan ook met plezier doe bij iRecruit.


In oktober 2018 is onze dochter Philou geboren, een echte Mini Nomad. Tijdens haar tijd in de buik is ze in Argentinië geweest, Chili, Canada, Italië, Marokko en Nederland. Al een echt wereldburgertje. Samen met haar zullen we als digitale nomaden de wereld ontdekken en ons werk remote blijven doen.

Mijn levensmotto is omvat in twee woorden ‘Memento Mori’. Twee woorden die ik regelmatig in mijn gedachten voorbij laat komen. Overigens niet omdat ik pessimistisch ben, in tegendeel… Juist door hier bij stil te staan blijf ik me bewust van de mooie dingen die je kan doen in je leven, iedere dag opnieuw. Oftewel, enjoy your day!


Meer weten over wat ik voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem dan contact op via onze chat rechtsonder, via de mail: Tino@irecruit.nl of waag een telefoontje via 076-7002090.