Terugblik op 2020, Frank Ingenbleek evalueert - iRecruit
arrow_drop_up arrow_drop_down
Terugblik op 2020, Frank Ingenbleek evalueert - iRecruit
29 januari 2021 
in Nieuws

Terugblik op 2020, Frank Ingenbleek evalueert - iRecruit

2020 is voorbij. Tijd voor een korte terugblik, maar vooral tijd om vooruit te kijken!

iRecruit

Acht jaar geleden ben ik begonnen met iRecruit, met als doel ondernemers te helpen met de werving van nieuwe medewerkers.

Daarnaast helpen wij ook met het maken van de juiste keuze. Ik vond, en vind, dat de oude manier van werving en selectie (cv verkopen) niet meer passend is in de huidige tijd. Door onze unieke manier van werken verhogen we de kwaliteit van onze dienstverlening en kunnen we dat ook nog doen voor een zeer vriendelijk tarief.

Terugblik 2020 - iRecruit Recruitment Breda

Terugblik op 2020

Waar we het jaar goed waren begonnen met nieuwe klanten en veel nieuwe opdrachten, kwam eind februari Corona. Voor ons betekende dit dat bijna alle lopende en potentiële opdrachten werden stopgezet. In de maanden maart, april en mei hadden we een omzetdaling van 78%! We bleven als team toch positief en hebben samen de schouders eronder gezet. Dit heeft ervoor gezorgd dat we uiteindelijk het jaar toch met zwarte cijfers hebben kunnen afsluiten én dat we het team bij elkaar hebben weten te houden.

We hebben onder andere mooie resultaten geboekt bij Combinatie Jeugdzorg in Eindhoven en bij Orangeworks in Oss. Dus ondanks de tegenslagen, ben ik enorm trots op de inzet en veerkracht van het team van iRecruit.

Ook hebben we in 2020 stappen gezet in zichtbaarheid, waardoor we veel nieuwe klanten hebben mogen verwelkomen. Dit gaan we in 2021 nog verder uitbouwen.

Verhuizing

In februari kregen we van onze verhuurder te horen dat we na zes jaar werken op de Schapenweide in Breda moesten gaan verhuizen. Dit omdat we als dienstverlener niet in het bestemmingsplan van het bedrijventerrein pasten. De timing van het bericht was op zijn zachts gezegd niet heel gunstig. Ik kwam echter al snel tot de conclusie dat een nieuwe omgeving ook heel verfrissend zou kunnen werken. Dus op zoek naar een nieuwe werkplek. Na wat speurwerk en een aantal bezichtigingen in september / oktober werd ik wel heel enthousiast van Hoevestein in Oosterhout. Op 15 december kregen we de sleutel en 22 december was alles klaar! Door Corona kunnen we nog geen grootse opening / house warming hebben, maar ik ben wel heel trots op het resultaat. Ik ga nu helemaal met een grote glimlach naar kantoor! Zodra het weer kan, ben je van harte uitgenodigd om onze nieuwe werkplek te komen bewonderen. Toch nieuwsgierig? Bekijk het filmpje!

 

2021

Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik overwegend positief ben. Tegelijkertijd ben ik ook erg bescheiden, open en eerlijk. Dat is een kracht, maar tegelijk ook een valkuil. We willen in 2021 nóg meer klanten helpen. Daarvoor moeten we een stukje bescheidenheid laten vallen en dat gaan we ook doen. We zijn trots op onze dienstverlening en gaan dat  aan iedereen vertellen. Uiteraard zonder opdringerig te worden 😉 Ik ben ervan overtuigd dat deze instelling ons veel gaat brengen in 2021!

Tot slot

Ik ben enorm trots op het team wat zo enorm gedreven en met 100% inzet blijft werken voor onze klanten, ondanks de tegenslagen die we als maatschappij hebben gehad en nog steeds hebben. Dankjewel Barbara, Coen, Irma en Vincent!!

Ook wil ik onze klanten bedanken voor het vertrouwen wat ze ons gegeven hebben, we zullen keihard voor jullie blijven werken!!

Op naar een succesvol 2021!!

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen