Premium pakket - iRecruit
arrow_drop_up arrow_drop_down

Van a tot z, zonder de controle te verliezen.

Besteed jouw recruitment uit met het premium pakket!

 30 jaar

recruitment ervaring

200 +

tevreden klanten

85 %

nog steeds werkzaam na 3 jaar

Waarom Premium? 

In dit complete pakket outsource je het gehele recruitmentproces. Wij nemen, tijdelijk, de rol aan van jouw eigen recruiter.


Samen met jou houden we de eerste sollicitatiegesprekken, waarbij we je adviseren over de aanpak en de uitkomst. Daarna begeleiden we het traject van de vervolggesprekken en de uiteindelijke aanstelling van de door jou gekozen kandidaat, we kunnen indien gewenst ook de contractonderhandelingen doen. We werken volledig open en transparant, omdat we (tijdelijk) bij jou in dienst zijn én we gaan net zolang door totdat we jouw vacature hebben ingevuld (100% resultaat).


De kosten voor het premium pakket worden gebaseerd op de complexiteit van de vacature excl. mediacampagne. De kosten van de recruitmentservice lopen vanaf 4495,- tot maximaal € 7000,-. De kosten van een mediacampagne zitten altijd tussen de €800,- en €2000,-. De mediacampagne wordt altijd besproken, zodat jij weet waar jouw vacature op geadverteerd wordt.

Wil jij dit complete pakket voor jouw vacature?!

Your information is safe with us

Belangrijkste onderdelen van het premium pakket

Inventarisatie

Voor elke individuele opdracht doen wij een persoonlijke briefing. Daarin achterhalen wij de usp’s van deze vacature én van jouw organisatie. Dit geeft ons veel meer gevoel en betrokkenheid bij de opdracht, wat mede bijdraagt aan het feit dat wij alle vacatures invullen! 

Vervolgens bepalen we hoe je doelgroep voor deze vacature er uit ziet: hoe groot is je doelgroep, waar is men (online) te vinden, wat zijn de belangrijkste pullfactoren, gemiddeld salaris, etc. 

Begeleiding van A tot Z

Je kunt ons beschouwen als tijdelijke collega aan wie je het gehele recruitmentproces uitbesteedt. Dat betekent dat we een doelgroepgerichte wervingscampagne voor je verzorgen en dat je gebruik maakt van onze geautomatiseerde en AVG-proof recruitmentsoftware (Applicant Tracking System).

Dit garandeert een positieve Candidate Journey. 

We bevestigen en beoordelen alle sollicitaties, geven altijd onderbouwde feedback, plannen de gesprekken, assisteren je bij de 1e sollicitatiegesprekken en ondersteunen je bij de salarisonderhandelingen.

Of kies 1 van onze andere pakketten.

Esssential

De basis van je werving. 


Met een goede vacaturetekst en 

inventarisatie genereer je tot 10x meer sollicitaties. 

Executive

 Voor management en 

c-level posities.

Dit all-in pakket garandeert de beste match

 voor executive functies