Ons team - iRecruit
arrow_drop_up arrow_drop_down

Over iRecruit

Next level recruitment

Recruitment is een prachtig vak! De voldoening die ik voel als ik een werkgever aan een goede werknemer heb geholpen, is echt enorm. Bij iRecruit ben je in goede handen!


Het is zo jammer om veel geld uit te geven om een vacature ingevuld te krijgen, om vervolgens de verkeerde kandidaat een contract te geven. Wij zoeken echt door totdat er een goede match is. Ook als dat betekent dat we er langer mee bezig zijn. Wij handelen niet in cv’s, we adviseren. iRecruit regelt desgewenst alles van A tot Z, van vacaturetekst tot de salarisonderhandeling.

We zijn dedicated om met maatwerk een goede match te maken. Kortom zelf doen, zonder het zelf te doen. Nog nooit ben ik in de verleiding gekomen om een kandidaat die op papier goed matcht, maar die niet in een team past, ook door te drukken. Bij twijfel zeg ik: niet doen.


Al met al werken we anders dan alle anderen in Nederland en doen dat ook nog eens voor minimaal de helft van het geld wat andere recruiters vragen.


Het klinkt misschien als preken voor eigen parochie, maar dat is het niet. Je huurt specialisten in voor allerlei zaken. Een boekhouder, een IT’er. Doe dat ook voor het aannemen van mensen. Een specialist ontzorgt en je bent uiteindelijk veel goedkoper uit.

 

Frank Ingenbleek

Ons team

Irma van der Made

iRecruiter

Niet voor het snel ‘scoren’ door klakkeloos een cv te verkopen, maar voor het ‘ouderwets’ zoeken naar de perfecte match tussen 2 partijen.

Ik ga voor kwaliteit, transparantie en een eerlijke prijs.


Coen Gelijns

iRecruiter

Als corporate recruiter sta ik klaar om jouw recruitment een boost te geven! Met een open, eerlijke en transparante blik ga ik opzoek naar de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever.


Barbara Bechtold

iRecruiter

Ik zie recruitment als een vak apart. Een vak waarvoor je communicatief heel sterk moet zijn en de omgang met mensen centraal staat. Daarnaast is het heel belangrijk dat je creatief bent en snel kan schakelen.


Frank Ingenbleek

iChief

Ik ben dit initiatief gestart, omdat ik de traditionele ‘no cure no pay’ werving en selectiemethode wil veranderen. Corporate recruitment is zo een mooi vak en dat wil ik beschikbaar en betaalbaar maken voor het MKB.

Vincent Visser

iMarketeer

Ik ben meer van de persoonlijke touch, eerlijkheid en respect, want dan kan je jezelf veel beter presenteren. Ik zorg ervoor dat iRecruit, zowel digitaal als in real life, zichtbaar is, zodat jij weet dat er een beter alternatief is!

Tino Kreijns

iSales

Als wij elkaar spreken ben ik vooral geïnteresseerd in jouw verhaal om vervolgens samen te bekijken op welke manier iRecruit je kan helpen met het invullen van de uitdagingen die er op je bord liggen.


Of wil je lezen wat onze iRecruiters schrijven?