arrow_drop_up arrow_drop_down

Ik ben Frank, 43 jaar jong en Eindbaas van iRecruit.

De titel baas vind ik niet bij me passen, omdat ik vind dat we het samen als team doen. Maar mijn collega’s vinden het wel leuk om me zo te noemen.

Na jarenlang gewerkt te hebben als interim corporate recruiter, ben ik in 2013 begonnen met iRecruit. Ik ben dit initiatief gestart, omdat ik de traditionele ‘no cure no pay’ werving en selectiemethode wil veranderen.  Corporate recruitment is zo een mooi vak en dat wil ik beschikbaar en betaalbaar maken voor het MKB.

Gevolg van mijn denk- en werkwijze is dat onze klanten onafhankelijk advies krijgen en veel tijd en geld besparen op hun werving. Door onze jarenlange ervaring verkleinen we de kans op een mismatch, waardoor we nog meer besparing weten te realiseren!

Eigenschappen die bij me passen: doorzetten, doelgericht, goed luisteren, transparant, eerlijk, vertrouwen en (samen)werken moet leuk zijn!

In privé ben ik al meer dan 13 jaar heel gelukkig met mijn prachtige vrouw Rajini en samen zijn we de trotse ouders van 2 toffe kids!

Mijn passie is voetbal! Al meer dan 20 jaar als seizoenkaarthouder bij Feyenoord (niet voor de lol, maar wel voor het leven) en ik heb een zwak voor NAC. 😉

Ook train en coach ik het team van mijn zoon bij VV Baronie.

Meer weten over wie ik ben en wat ik voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem dan contact met me op: frank@iRecruit.nl of 06-43230578

Je kan me ook vinden op Linkedin en Twitter!